Продукти

Продукти

Табли за оранжерии

Zelen Impro предлага на своите клиенти неподвижни табли с алуминиеви профили и различни видове рафтове (прилив / отлив, мрежови или от перфориран полистирол), предварително заварени или сглобени чрез ъгли и нитове, и закрепени с поцинковани опори и скоби, за регулиране на нивото и с различни дължини и размери.

Прочети още

Приспособления

Погрижете се за естествените средства, както и за подбора на правилния персонал и необходимите комплектуващи средства, за осигуряване на строителството на оранжерии, съответстващи на всички възможни изисквания. 
В Zelen Impro можете да намерите много важни елементи като изкуствено осветление, система за мъгла, механизация, електроцентрала.

Прочети още

Оборудване за оранжерии

Zelen Impro предлага необходимите, модерни и ефективни продукти, които осигуряват простота и надеждност на работата при най-добри резултати. Нашите системи са оборудвани със самоходна напоителна мрежа, както системата "Rain Force"; техниката може да бъде конфигурирана както в софтуера, така и за хидравличния спрей.
Zelen Impro предлага и богат избор на преносими машини за напояване и преработка.

Прочети още

Контейнерна система

Най-универсалната и продуктивна система за средни и големи повърхности е конвейерната система на Tecnova. Контейнерите от заварени алуминиеви профили с валяци и плъзгащи лагери, защитени от попадането в тях на вода и прах, осигуряват висока надеждност и издръжливост. 
Системите за извличане и транспортиране на контейнери на Tecnova се създават в резултат на 20-годишно прилагане на ноу-хау и пряк опит на нашия технически персонал, с цел осигуряване на най-добрите дизайнерски решения.

Прочети още

Сушилня за плодове и билки

Сушилните ZELEN-IMPRO са изработени по желание на клиентите, можем да сушим плодове, ароматни билки, тютюн. Сушилнята може да се захранва с генератор за горещ въздух на биомаса или също с генератор на горещ въздух с изкопаеми горива

Прочети още

Горещи въздушни генератори

ZELEN-IMPRO проектира и произвежда широка гама генератори за горещ въздух с възможност за използване на няколко вида гориво:
дървесни пелети, дървени стърготини, дървесни отпадъци, плодови семена или изкопаеми горива като природен газ или дизел 

Прочети още